Skip to content

Si és futbol, ha de guanyar el Reial Madrid

editado septiembre 2023 en General
imageSi és futbol, ha de guanyar el Reial Madrid

És com una tradició ja instal·lada i assimilada després de gairebé vuit dècades d’existència. Concretament, des que el règim franquista va decidir que...

Lee la historia completa aquí

Comentarios

  • M'he preguntat si aquest article, o lo que pretengui ser, era d'aquest segle. En el moment en el que vivím, amb l'esperít Negreira present, m'estranya que sigui adient la vena plorona, ja una mica repetitiva. El futbol, en sentit figurat, porta molt de temps afavorint al Barça, i s'ha de tenir poca sentit insistir en aquestes argumentacions tan impròpies, o tan propies.
  • No sé que és més lamentable i més inoportú, si "l'article" en si mateix o donar-li la tribuna a aquest poca vergonya per continuar dient rucades i tapant-se les vergonyes amb arguments casposos de nen de primària.
  • Con todos mis respetos a este señor, pero dudo de que venga de esta galaxia, igual ha aparecido con los OVNIS que está estudiando la NASA. Tiene que saber que quien ha pagado a los árbitros (Sr. Negreira) y me imagino que no para que favorezcan al Madrid, ha sido su querido FC BARCELONA. Así que baje de la nube y vuelva a la realidad. El mismo cuento de siempre, llorar, llorar, y llorar.