Skip to content

Tarragona pinta, borra y repinta una zona verde en cinco días de diferencia

editado octubre 2023 en General
imageTarragona pinta, borra y repinta una zona verde en cinco días de diferencia

El entorno del Carrer Goya amaneció la semana pasada con 60 nuevas plazas de zona verde ubicadas en las calles de Covadonga y Josep Roig i Bergadà, am...

Lee la historia completa aquí

Comentarios

  • Aquest ajuntament vol guanyar diners per pagar els bonys que han trobat. Jo els donaré una llista de temes dels que podrien treure un bon ingrés i no haver d'augmentar l'ibi, la brossa, etc., etc.
    1. Obligar tots els vehicles que circulen per Tarragona a estar matriculats: bicis, patinets i tota mena de vehicles que estiguin contemplats en el Codi de Circulació. Encara que els patinets electrics no ho estiguin no deixen de ser un vehicle que transporta una persona.
    2. Fa anys es pagava per portar publicitat al cotxe. Així, doncs, furgonetes de paletes, de pintors, electricistes, empreses diverses, telefonica, etc. Es paga l'impost de publicitat circulante, tant a Tarragona com a Barcelona existia aquest impost que per petit que sigui seria un bon ingrés per al consistori.
    3. Augmentar la taxa d'ocupació de via pública als bars i restaurants que planten cadires i taules a les voreres pensades per passar els vianants. Al costat de casa hi ha un bar que entre les taules i cadires i el lletrero d'oferta d'esmorzars a 2,50€ no deixa passar una mare amb un cotxet de crio i un altre fill a la mà dreta.
    4. Implantar l'impost a les Telefoniques que pengen els seus connectors de fibra a les façanes que es converteixen en un merder de coloms. Tots els connectors haurien d'anar als terrats dels edificis. Al nostre hi tenim 3 companyies a dalt de tot i no fan nosa ni desmereixen la façana. En canvi dues es van passar la demanda dels propietaris pel forro. Mireu, mireu, aixequeu els ulls i veureu la gran cagarada que hi ha a les façanes de Tarragona.
    I moltes altres que ara convertiria aquest comentari en un llibre. Només cal copiar el que fan altres ciutats europees. Ah, i que els inspectors de sanitat de l'ajuntament, si és que n'hi ha, facin inspeccions als WC dels bars i restaurants: neteja, costrucció de WC fora norma, etc...
    Hi ha molts llocs on trobar diners Viñuales. I deixa en pau l'IBI que molta gent jubilada que ha treballat tota la vida per tenir un pis o piset ara els vols cargolar.