Skip to content

El flagell interminable o la fal·lera de canviar els noms dels carrers de forma innecessària

editado noviembre 2023 en General
imageEl flagell interminable o la fal·lera de canviar els noms dels carrers de forma innecessària

El nomenclàtor de qualsevol ciutat o vila sempre ha estat un motiu de polèmica a causa dels molts disbarats que s’han fet al llarg dels anys amb la dè...

Lee la historia completa aquí

Comentarios

  • Quanta raó. Tot i que la clava ben clavada, aquesta reflexió és ara i serà sempre que els polítics posin per davant la seva ideologia a la tradició. No es pot negar l'evidència que en el nostre país i en aquesta Europa arrugada les arrels cristianes són imborrables per molt que a Santa Rosa li treguin el seu "càrrec". Al final serà com aquell que va demanar un bitllet per anar a Sant Cugat i li van dir que no existia aquesta estació, que es deia "Cugat" i el de darrer li va dir, doncs a mi donguim un bitllet per on vostè vulgui perqueè jo vaig a "Sants".
    Amb tot això si poses noms de músics, no que aquest era republicà i l'altre comunista. Si poses de poetes, no perquè aquest era blau i l'altre groc, i si poses noms de ciutats, no que aquests són "garrepes", etc. El millor seria que ho fessin com als Estats Units, 4a avinguda, carrer 28, com a Bonavista (Tarragona)