Skip to content

La plaga de palomas, un problema de salud

editado 19 de abril en General
imageLa plaga de palomas, un problema de salud

La paloma pervive en el subconsciente colectivo como el símbolo de la paz, por lo que despierta cierta simpatía. Pero hace tiempo que las palomas en T...

Lee la historia completa aquí

Comentarios

  • La neteja de les façanes on els coloms fan els seus nius pot ser una part important de la solució per al problema dels coloms a Tarragona. Eliminar els nius existents pot ajudar a reduir la població de coloms en aquesta àrea, ja que els coloms tenen una tendència a tornar als llocs on han criat anteriorment.

    A més de la neteja de les façanes, també és important implementar altres mesures per controlar les poblacions de coloms de manera efectiva. Això pot incloure l'ús de dispositius de dissuasió com espines, fils o xarxes per evitar que els coloms es posin als llocs on solen fer els nius. També es poden prendre mesures per eliminar els aliments disponibles per als coloms, com ara cobrir els abocadors i evitar que s'acumuli deixalles alimentàries als carrers i places.

    És important tenir en compte que abordar el problema dels coloms pot requerir una combinació de tècniques i la col·laboració de la comunitat local, ja que els coloms poden ser una presència persistent i adaptar-se a les mesures de control.