Skip to content

Tarragona: la videovigilancia se amplía a Ponent, a la Plaça dels Infants y al Pont del Diable

editado 25 de mayo en General
imageTarragona: la videovigilancia se amplía a Ponent, a la Plaça dels Infants y al Pont del Diable

Tarragona quiere luchar contra la inseguridad ampliando el número de cámaras de videovigilancia. Por el momento, las tenemos en marcha en dos puntos d...

Lee la historia completa aquí

Comentarios

  • aquesta mesura no hauria de limitar-se només a la Part Alta. És necessari que es consideri l’ampliació del desplegament de càmeres a altres zones de Tarragona. Altres barris de la ciutat també pateixen problemes de seguretat que podrien veure's reduïts amb la presència de videovigilància. Per exemple, zones comercials, parcs públics i àrees residencials amb alt índex de criminalitat serien llocs idonis per instal·lar aquestes càmeres.

    Aquestes mesures no només ajudarien a dissuadir la delinqüència sinó que també permetrien una resposta més ràpida i eficient per part de les forces de seguretat davant qualsevol incident. A més, les càmeres podrien jugar un paper clau en la identificació dels responsables en cas de crims o actes vandàlics.
  • No siguis ruc Ramon , les càmeres son per treure la llibertat a la gent , la delinqüència que estem aguantant aquí a caralunya no es soluciona amb càmeres !
    S’ha de extirpar de arrel , esperes a tenir una ferida per posar una tirita això es de rucs !!
    S’ha de treure del poder aquestos polítics corruptes que estan omplint la nostra terra de immigrants sense documentació o que son dimonis , roben als joves , les dones i els majors , els magrebis menas , que estan descontrolats , saben que la llei no els castigarà i son perillosos per que no tenen por ! Això s’ha d’extirpar de arrel
  • > @soldaca32 dijo:
    > No siguis ruc Ramon , les càmeres son per treure la llibertat a la gent , la delinqüència que estem aguantant aquí a caralunya no es soluciona amb càmeres !
    > S’ha de extirpar de arrel , esperes a tenir una ferida per posar una tirita això es de rucs !!
    > S’ha de treure del poder aquestos polítics corruptes que estan omplint la nostra terra de immigrants sense documentació o que son dimonis , roben als joves , les dones i els majors , els magrebis menas , que estan descontrolats , saben que la llei no els castigarà i son perillosos per que no tenen por ! Això s’ha d’extirpar de arrel

    Be això de ruc ... deixem-ho així . Vine a viure al carrer Pere Martelli Prat de la Riba i posaries una càmera cada pam .